Październik 2022
Październik 2022
« SIAL Paris to wyjątkowe i kompleksowe przeplatanie się doświadczeń w branży spożywczej. Sektory wiodące, te wschodzące i te, które pozostają ; obiecujące firmy, które na całym świecie utorują drogę ku jutrzejszej żywności. »
« SIAL Paris naprawdę jest światowym laboratorium innowacji w branży spożywczej. Z ponad 400 000 produktów na wystawie jest to największa spiżarnia na świecie! »
ŁĄCZY I INSPIRUJĄCY PROFESJONALISTÓW ŻYWNOŚCI OD 1964 r.
Każdy profesjonalista Ci powie – jeśli wybierzesz się na jedną wystawę żywności w tym roku, idź do SIAL Paris. To największy punkt kompleksowej obsługi w branży, miejsce dla twórców smaku i poszukiwaczy trendów, którzy chcą rozwijać swój biznes.
Od ponad 50 lat SIAL Paris wita we francuskiej stolicy tygiel przemysłowy, aby dzielić się swoim savoir-faire i tworzyć przepisy na przyszłość.
Pierwsza edycja odbyła się podczas Międzynarodowego Tygodnia Żywności w 1964 roku, zrzeszając ekspertów i pasjonatów z 26 krajów. Dziś biennale przyciąga wystawców i odwiedzających z ponad 200 krajów i jest flagowym wydarzeniem w światowym kalendarzu kulinarnym.
Co dwa lata producenci, importerzy, nabywcy i detaliści, specjaliści od mediów i niezależne stowarzyszenia każdego kształtu i wielkości spotykają się w największym miejscu wystawienniczym w Paryżu na pięć dni inspiracji, debaty i wymiany . Niezależnie od tego, czy jesteś wschodzącym start-upem, czy dużą grupą, gorącym nowym produktem lub marką blue-chip, siecią o ugruntowanej pozycji lub przełomowym modelem sprzedaży detalicznej, SIAL Paris jest Twoją trampoliną do trwałego sukcesu.