Certyfikat BRC

13-07-2015

System BRC (od British Retail Consortium) jest jednym z najbardziej znanych i prestiżowych certyfikatów na całym świecie. Pierwotnie wprowadzony został przez Brytyjskie Konsorcjum Detalistów, od którego wziął nazwę. Standard został uznany przez GFSI (Global Food Safety Initiative). Dziś jest certyfikatem jakości i bezpieczeństwa żywności coraz częściej wymaganym nie tylko przez sieci handlowe, ale również przez innych dystrybutorów lokalnych i międzynarodowych. Standard BRC określa warunki, jakie powinien spełniać zarówno producent, jak i dostawca chcąc zapewnić bezpieczeństwo zdrowotne artykułom spożywczym oraz odpowiednie warunki higieniczne i produkcyjne. Posiadanie przez firmę certyfikatu BRC daje gwarancje najwyższej jakości, legalności, powtarzalności i bezpieczeństwa produkowanej żywności. Poprzez obowiązek przestrzegania szczegółowych wymagań ułatwia nawiązywanie kontraktów z najbardziej wymagającymi klientami.

tusze indycze

elementy indycze

podroby indycze

LINODRÓB WŁASNA HODOWLA

Surowiec najwyzszej jakości gwarantują nam własne fermy indycze zlokalizowane w województwie Kujawsko-Pomorskim i Warmińsko-Mazurskim. Roczna wydajn
copyright

Linodrób 2020

| pixelartmedia.pl - tworzenie stron internetowych
wszystkie prawa zastrzeżone, all rights reserved